Vereniging van Vogelliefhebbers te lochem:
Vogelvereniging 'De Gekleurde Zanger - C.L.W. Noorduijn'

Wij zijn een vereniging voor mensen die van vogels houden, deze verzorgen en kweken en er een leuke hobby van willen maken.

Wat doet de vereniging verder?
  • Wij houden vier tot vijf maal per jaar een ledenvergadering en streven er naar die één keer samen te laten vallen met een lezing en dia's etc.
  • Verder organiseert onze vereniging al meer dan 16 jaar achtereen een grote Vogelshow waar meer dan 1000 vogels aanwezig zijn. Deze vogelshow houden we meestal in week 42 van elk jaar. (Leden en donateurs hebben gratis toegang op onze Vogelshow).
  • Wij zijn bijna de oudste vereniging van Nederland, we zijn opgericht op 29 november 1926.
  • Het is en wordt steeds belangrijker om ook de jonge vogels te ringen met een vast voorgeschreven voetring. Om ringen te bestellen moet u lid zijn van onze vereniging, alleen onze ringencomissaris kan de benodigde ringen voor u bestellen.
  • Zodra u lid bent, ontvangt u elke maand het prachtige vogelblad: 'Onze Vogels' van de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers.
  • U kunt ook verenigingslid worden, maar dan bent u alleen lid van de vereniging en heeft u geen stemrecht bij Bondsstemmingen, ontvangt u niet "Onze Vogels" en is het niet mogelijk om ringen te bestellen.
  • Ook moet u weten welke cultuurvogels je beslist niet ongeringd mag bezitten, anders loopt u het risico om tegen een fikse boete van ongeveer € 750,- op te lopen.
  • Ga dan nu snel naar aanmelden, print het formulier ingevuld uit, onderteken deze en stuur hem op naar één van onze bestuursleden.

Voor vragen en/of inlichtingen kunt u bellen met

secretaris Rob Berfelo                  T 06 12898504

penningmeester Gerrit Renskers  T 0573 256771

Leden ontvangen het prachtige maandblad 'Onze Vogels'