Vereniging van Vogelliefhebbers te lochem:
Vogelvereniging 'De Gekleurde Zanger C.L.W. Noorduyn'

Wij zijn een vereniging die zich in zet voor mensen die van vogels houden, verzorgen en kweken, en er een leuke hobby van willen maken.

Wat doet de vereniging verder?
  • Wij houden vier tot vijf maal per jaar een ledenvergadering waarvan één keer met een lezing en dia's met andere verenigingen samen.
  • Verder organiseert onze vereniging al meer dan 15 jaar achtereen een grote Vogelshow waar meer dan 1000 vogels aanwezig zijn. Deze vogelshow houden we meestal in week 42 van elk jaar.(Leden en donateurs hebben gratis toegang op onze Vogelshow)
  • Wij zijn bijna de oudste vereniging van Nederland, we zijn opgericht op 29 november 1926
  • Het is en wordt steeds belangrijker om ook de jonge vogels te ringen met een vaste voorgeschreven voetring. Hiervoor moet u dan lid zijn van een vereniging. Die kan u dan bijstaan en alles voor u regelen. Zoals de soort ringen die u nodig heeft.
  • Zodra u lid bent, ontvangt u elke maand het prachtige vogelblad: 'Onze Vogels' van de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers.
  • U kan ook verenigings lid worden, U bent dan alleen lid van de vereniging en hebt geen stemrecht wat betreft Bonds stemmingen. Ook ontvangt u "Onze Vogels niet en kan geen vaste voetringen bestellen.
  • Ook moet u weten welke cultuurvogels je beslist niet ongeringd mag bezitten, anders loopt u het risico om tegen een fikse boete van ongeveer € 750,- op te lopen.
  • Ga dan nu snel naar het Aanmeldformulier, print deze ingevult uit, onderteken deze en stuur hem op naar één van onze bestuursleden.

Voor vragen en/of inlichtingen kunt u bellen naar Onze Secretaris dhr. A Kozijn                     tel: 0620258140  of naar onze Penningmeester dhr. G Renskers tel: 0573 256771

Leden ontvangen het prachtige maandblad 'Onze Vogels'

De prijzen zijn:
 Lidmaatschap voor een volledig jaar: (Vanaf 18 jaar)€ 40,00
 Jeugdlidmaatschap voor een volledig jaar: (vanaf 6 t/m 17 jaar)€ 20,00
 Vereniging Lidmaatschap (vanaf 18 jaar)€ 25,00
 Vereniging Jeugd Lidmaatschap (vanaf 6 t/m 17 jaar)€ 12,50
 Donateur voor een volledig jaar:

€  7,00

De Gekleurde Zanger - C.L.W.Noorduijn | info@vogelvereniginglochem.nl